
آموزش کالیبراسیون دماسنج محیطی
تجهیزات مورد نیازبرای کالیبراسیون دماسنج محیطی:
۱-انکوباتور یخچالدار در گستره دمایی (-۱۰تا ۷۰ c° )
۲-ترمومتربا ریزنگری ۰.۱ c°
شرایط محیطی برای کار کالیبراسیون :
۱-دما : دمایی بین ۲۰ تا ۲۳ درجه سلسیوس با بیشینه تغییرات۲ c° ±
۲-رطوبت : ۴۰±۱۵%RH
۳-بررسی ظاهری و آماده سازی
۴- بررسی و کنترل صفحه نمایش
دماسنج باید بدون نقص ظاهری باشد و با چشم ، وضعیت مایع ، درجه بندی ها و حباب دماسنج بررسی شود و درصورت داشتن نقص فیزیکی تا برطرف شدن آن ، دستگاه نباید کالیره شود.
بررسی نقطه صفر دماسنج پیش از کالیبراسیون
تجهیز تحت کالیبراسیون و دماسنج مرجع باید پیش از کالیبراسیون در محیط صفر درجه قرار داده شود و مقدار انحراف دمای نقطه صفر ثبت شود .
یاد آوری : بررسی نقطه صفر زمانی انجام می گیرد که دماسنج ، دارای نقطه صفر باشد.
انتخاب نقاط دمایی
باید کمینه پنج نقطه در گستره اندازه گیری دماسنج انتخاب شود.
مقایسه نقاط
تجهیز تحت کالیبراسیون و دماسنج مرجع در کنار هم در محیط هم دمایی قرار داده شوند.
۰ دیدگاه